DIY

Originele cadeaus voor je geliefde

Ooh ohh het is alweer bijna de verjaardag van je geliefde. De stress en paniek slaat weer toe. Hoe kan je keer op keer iets leuks en origineels blijven verzinnen? Je geliefde heeft bijna alles al. Dit jaar wil je niet iets kopen wat in de kast verdwijnt maar iets wat voor altijd bijblijft. Hieronder vind je een aantal ideeën die je misschien op weg kunnen helpen!

Weekendje weg

Cadeaus hoeven niet altijd perse iets tastbaars te zijn, maar kunnen ook een ervaring of beleving zijn. Wat dacht je van een weekendje weg? Een paar dagen ertussenuit met je geliefde om een andere omgeving te verkennen. Je kan het cadeau tevens ook op een originele manier aankondigen. Stel je wilt een weekendje Maastricht inplannen. Dan kan je een speelkleed Maastricht aanschaffen en dat als cadeau geven aan je geliefde. Je geliefde zal in eerste instantie niet doorhebben wat de bedoeling is en ervan uitgaan dat zijn cadeau een speelkleed is. Terwijl het speelkleed op dat moment het cadeau aankondigt en tegelijkertijd ook meteen wat bezienswaardigheden laat zien die jullie eventueel langs kunnen gaan! Het speelkleed zal na het weekendje weg jullie altijd doen herinneren aan dit originele verjaardagscadeau!

DIY

Cadeaus hoef je niet altijd kant en klaar te kopen. De emotionele waarde achter een cadeau zal dubbel zoveel worden als je geliefde erachter komt dat je het cadeau zelf gemaakt hebt. Je kan het cadeau zo makkelijk maar ook moeilijk mogelijk maken als je maar wilt. Dit is natuurlijk afhankelijk van hoe creatief je bent. Zo kan je een simpel fotolijstje kopen en deze opfleuren voordat je er een foto in plaatst. Als je heel creatief bent kun je zelfs een schilderij voor je geliefde maken. Je kan je geliefde schilderen of jullie allebei, super romantisch en origineel!

Verrassingsmandje

Een cadeau uitkiezen kan soms heel lastig zijn. Maar wie zegt dat je maar één cadeau hoeft uit te kiezen? Je kan meerdere cadeaus kopen en ze allemaal samen mooi in een mandje verpakken. Het hoeven niet allemaal grote cadeaus te zijn, het kunnen er enkele maar ook gewoon één zijn. Je kan een mix van grote cadeaus en kleine cadeautjes in de vorm van hebbedingetjes bij elkaar gooien. Vul het mandje op met snoep, lieve briefjes of foto’s. Wikkel er doorzichtig inpakpapier omheen en klaar is kees!

Inspiratie: Holland Lifestyle

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *